Compta fins a tres i...

dimecres, 20 d’abril del 2011

PARTITS DE FUTBOL-SALA A VILALLONGA

Aquest dissabte 16 d'abril s'han celebrat a Vilallonga del Camp els partits de tornada amb els nens i nenes que fan l'extra-escolar de futbol-sala de l'escola Mare de Déu del Roser. Al primer trimestre ja es van enfrontar a la pista de Vallmoll i degut a l'èxit es va decidir fer una jornada a Vilallonga. 
A les 10:30 del matí s'han reunit una setantena de nens i nenes per tal de realitzar tres partits, el primer amb alumnes de P3, P4 i P5, el segon enfrontament ha estat amb alumnes de P5, 1r, 2n i 3r i el tercer partit s'ha disputat amb alumnes de 4t, 5è i 6è. En tot moment s'ha disfrutat d'un ambient molt cordial i tot i la competició, si era necessari es parava el joc per tal de corregir sacades de banda o errors en la interpretació de les normes de joc. 
Els/les alumnes de les dues escoles feien molt de goig però especialment els/les de Vilallonga ja que estrenaven l'equipació esportiva. Possiblement els equips de futbol-sala de Vallmoll acabaran la temporada al mes de maig en una trobada d'escoles del Pla Català de l'esport a l'escola a Vila-rodona.



(Moltes gràcies Rosa Zazo per les fotos)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada