Compta fins a tres i...

diumenge, 22 d’abril de 2012

31a TROBADA I FINAL NACIONAL DE CROS

Aquest matí s'ha celebrat la Final Nacional de cros i la trobada Nacional de cros, tot i que tot el matí el cel ha estat ennuvolat tansols han caigut quatre gotes i no han impedit que els/les nens/es gaudíssin d'un gran esdeveniment esportiu.
Les curses es disputaven a la platja de Comarruga, el primer en participar ha estat en Nil que corria 1500 metres a la final i tot i la velocitat en que s'ha sortit s'ha dosificat molt bé assolint la 12a posició de la general i 8è de la general no federats amb un temps final de 5:06.
Posteriorment ja en cursa categoria Benjamí ha corregut la Tiomana que també ha fet una gran tasca mantenint en tot moment la posició al mig del grup que ha aconseguit de bon principi.
La categoria Pre-benjamí era conjunta en masculí i femení i han corregut en Jan, la Júlia, l'Èlia, la Dèlia i l'Alba. Ha estat una cursa molt nombrosa on ha estat difícil aconseguir una bona posició de sortida però tot i això els de Vallmoll han lluitat en tot moment començant molt endarrerits/es però acabant en una posició mitjana del grup.
Cal felicitar a tots/es els/les participants de la final i trobada Nacional, recordar que hi havia nens i nenes de totes les comarques de Catalunya i és difícil aconseguir arribar fins aquí, no tothom ho aconsegueix, per tant la meva més sincera felicitació.
Recordo que en Categoria Aleví si que hi ha classificació però en Benjamí i Pre-benjamí no es fa classificació.
Aquí us passo les primeres fotos:

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada